BLOGG

Desember er her.

Desember er her.

Desember kom før jeg visste ordet av det.

Siste ukene har det kommet inn såååå mange nyheter som jeg gleder meg til å vise dere i ukene fremover. Jeg skal forsøke å by på litt inspirasjon, tips, triks og vise frem fra hverdagen vår hos Trådsnella. 

Desember kommer med så mye glede, kos, varme og omtanke som vi må forsøke å finne tid til, sette pris på og ta inn selv om vi alle opplever en dyster og spesiell tid rundt oss. 

Jeg har mange kunder innom som planlegger julegaver til sine kjære, å jeg vil gjerne høre hva du planlegger å sy som noen heldige skal få under juletreet. Kanskje vi sammen kan dele tips? (fortell meg gjerne i en kommentar)

Finn tid til å ta med barna eller en god venn på en magisk førjulsstund i skogen. Plukk noen konger, drikk kakao og nye øyeblikkene!

Jeg og mine jenter elsker å ha tid sammen i skogen. Vi leker, hører på lyder, fotograferer og finner på nye eventyr hver gang. Dette er den perfekte muligheten til å ta fine blinkskudd av klær du har sydd, eller bare fange de fine øyeblikkene. LEK!

Jeg ønsker dere en magisk førjulstid!

Silje og Trådsnella gjengen!

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Amoxicillin Online vye.wabo.siljesyr.no.bip.ij http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

unisulus

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Amoxicillin 500mg Capsules gdi.fayq.siljesyr.no.vle.fr http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ialeisdubejad

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – 18 Buy Amoxicillin jgt.xnhh.siljesyr.no.zct.hf http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

uvamowod

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Buy Amoxil Online udl.bgls.siljesyr.no.yok.qq http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

akuomidii