BLOGG

Hekta på broderiprosjekter

Hekta på broderiprosjekter

For mange år siden hadde jeg en liten Elna broderimaskin, jeg lagde små prosjekter, applikasjoner og brukte alfabetet flittig til å brodere på håndklær etc. Men jeg ble aldri helt bitt av basillen. 

Har du hørt utrykket “utstyret er halve jobben”?

Det er definitivt tilfelle i broderi verden. Etter at jeg ble forhandler av Janome symaskiner og fikk Memory craft 550E i butikken har jeg virkelig fått opp øynene for hva en broderimaskin er i stand til. Det er en hel verden av muligheter. Brodere, in hoop designs, applikere! Det hjalp også å få Marianne på plass i butikken. Hun er Broderi nerd og benytter broderimaskinen nesten daglig, så hennes kunnskap og ideer hjalp absolutt på interessen!

Her om dagen lagde vi små nissestrømper. Vi tenker å bruke våre til å dekke opp julebordet, men man kan jo også lage julekalender eller lignende av disse. Superkule og ALT bortsett fra vrengingen blir gjort på broderimaskinen. 

Sjekk ut videoen for å se hvordan!!!

Så utrolig kult prosjekt! Og så lærerikt☺️ Endelig skjønte en nybegynner litt om hva «in THE hoop»-broderi er👏🏻👏🏻👏🏻Dette må jeg prøve.

Elisabeth Høvås