Nye åpningstider i fysisk butikk på grunn av endring i personal situasjon! Du finner dem på bunnen av siden. Nye åpningstider i fysisk butikk på grunn av endring i personal situasjon! Du finner dem på bunnen av siden.

BLOGG

Hekta på broderiprosjekter

Hekta på broderiprosjekter

For mange år siden hadde jeg en liten Elna broderimaskin, jeg lagde små prosjekter, applikasjoner og brukte alfabetet flittig til å brodere på håndklær etc. Men jeg ble aldri helt bitt av basillen. 

Har du hørt utrykket “utstyret er halve jobben”?

Det er definitivt tilfelle i broderi verden. Etter at jeg ble forhandler av Janome symaskiner og fikk Memory craft 550E i butikken har jeg virkelig fått opp øynene for hva en broderimaskin er i stand til. Det er en hel verden av muligheter. Brodere, in hoop designs, applikere! Det hjalp også å få Marianne på plass i butikken. Hun er Broderi nerd og benytter broderimaskinen nesten daglig, så hennes kunnskap og ideer hjalp absolutt på interessen!

Her om dagen lagde vi små nissestrømper. Vi tenker å bruke våre til å dekke opp julebordet, men man kan jo også lage julekalender eller lignende av disse. Superkule og ALT bortsett fra vrengingen blir gjort på broderimaskinen. 

Sjekk ut videoen for å se hvordan!!!

Så utrolig kult prosjekt! Og så lærerikt☺️ Endelig skjønte en nybegynner litt om hva «in THE hoop»-broderi er👏🏻👏🏻👏🏻Dette må jeg prøve.

Elisabeth Høvås