BLOGG

Nytt år, nye muligheter, eller?

Nytt år, nye muligheter, eller?

2020 var et vanskelig år for mange. 

For oss startet det med et stort høydepunkt, flytte til nytt lokale, store muligheter for å utvikle oss kreativt, gi flere nyheter til dere, starte sykurs, sykvelder etc. Dette var noen av planene for året som gikk, men når mars kom å vi var klare for å åpne dørene med stor åpningsfest satte covid en brå stopper for det.

Men vi har forsøkt så godt det går å holde motet oppe gjennom året. Tatt imot syglade kunder, blitt kjent med nye fjes, solgt symaskiner, bygget på nye og gamle samarbeid og forsøkt å holde humøret oppe. 

Trådsnella har tross alt blitt fysisk butikk og det er utrolig spennende. 

Men å holde humøret oppe er ikke alltid så lett. Planer blir spolert og regningene må betales. Vi tenkte hele veien. Slapp av “alt blir bra”, det håper jeg fortsatt det blir; for å være grunder i denne tiden er ikke så gøy. 

At 2021 skulle ta oss rett tilbake til mars 2020 hadde jeg aldri trodd. Hjemmeskole, hjemmekontor, covid testing og karantener. Men på tross av dette setter jeg fortsatt pris på hver og en av dere som kommer innom butikken å sprer glede, dere som har  et kreativt prosjekt på gang eller trenger litt veiledning for å komme igang. Og ikke minst alle nettbutikk kunder! <3

Stoffer, farger, foto... å skape. Har alltid vært noe som gir meg glede. Men vi alle kjenner sikkert til utrykket “sytørke”. En sånn stygg mørk tørkedal som er vanskelig å komme seg opp av. Jeg bobler av kreativitet men finner ikke motivasjonen til å sette i gang. Men da er det godt å kose seg med det som dere lager! Jeg elsker når dere tagger meg på instagram eller deler et bilde av noe dere har sydd av Trådsnella stoffer <3 ELSKER DET!!

Nå venter jeg på nye stoffer og håper det gir meg litt skaperglede. 

Del gjerne hva dine planer for våren er, eller om du kjenner det på samme måte som meg?

Hei Jeg leter etter ensfarget brun Jersey som på framsiden Den nr 2 og 4 Finnes det ..?

Oddbjørg Garnås